Friday the 13th: Som å være med i en skrekkfilm

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Å være med i en skrekkfilm får du oppleve i dag! hvis du ikke sett filmene friday the 13th så kan jeg kort og godt si at det handler om drap… Det at Gun Media satte seg ned for å mekke et multiplayer spill av denne filmen er mildt sagt. MEGET fett!

Det er to ulike måter å spille på. En er å spille som en tenåring. og andre er å spille som Jason. problemet med dette er at du ikke kan velge at du skal spille som Jason, det er 8 spillere og det er 12.5 prosent sjanse for at du blir valgt til å spille som han. Og vær forberedt på at du kommer til å bruke mest av tiden din til å spille som en tenåring.

Hvis du spiller som tenåring så er det kommunikasjon som gjelder. Du har fire alternativer til å kunne komme deg unna Jason, flykte med bil, flykte med båt, ringe politiet sånn at de kan komme og redde deg, eller bare overleve hele natten. De første metodene som jeg nevnte så er du nøtt til å finne 3 ulike deler som er spredt utover hele område, det er ikke et bestemt sted hvor de ligger for hver runde, så det er bare å begynne og rote rundt i hver hytte og skuff.

Det å skremme ungdommer gjennom å kunne fyke gjennom lufta og bare dukke opp rett ved siden av dem.

Du må dessverre være litt obs selv hvis du spiller som Jason, du kan lett sette deg fast i en bjørnefelle. eller hvis du blir slått av et balltre, da detter du flatt om.

Det at spillet ikke er like dyrt som andre spill nå til dags finnes det nok en grunn til, spillet føles ikke helt ferdig, (340kr ca) det er sinnsykt mye glitching. og det føles som at man bare skal spille dette når man bare vil ha det dumt moro med noen venner.

Det dere har sett i denne videoen er alt som er. etter at jeg hadde spillt dette i noen dager gikk jeg fort lei. Jeg anbefaler dette spillet til de som liker skrekkspill og vil ha en ny vri på det men vil ikke anbefale det til de som ikke liker å spille det samme om og om igjen.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Kommentarer

Kommentarer