in

Winterland konsert i Tromsø

Lørdag 22. Februar var det en konsert av Alan Walker i Skarphallen.  Konserten var uten aldersgrense, noe som betydde at konserten var for alle aldre. Jeg synes at det var flott å inkludere alle til å være i en konsert, og det var veldig tydelig at alle som deltok hadde en flott ettermiddag den dagen. Som kjent har Alan Walker vært veldig populært blant ungdom.  

Så jeg håper virkelig at dette er en konsert som gjentar seg og ikke blir siste gang, og jeg vil også naturligvis takke Ung kulturrabatt og Winterland til å gi muligheten for å ha denne konserten.  Jeg synes det var en kul opplevelse og energisk opplevelse. Det var en spesiell konsert som jeg var glad for å få muligheten til å oppleve.  Personlig skulle jeg virkelig ønske at det kunne vært flere av slike konserter fordi jeg føler at slike konserter er flere enn meg som savner. Tilslutt vil jeg takke Winterland for å ha gitt meg billettene.

Report

What do you think?

Using robotics to support SDG 13 – Climate Action

The life of a Roma young person – SDG 10 Reduced Inequalities