in , , ,

Barnefilmfestivalen TIFF Junior: Underholdning for både barn og foreldre

Den 4-8. September var det TIFF junior 2019. TIFF junior er en barnefestival der det vises filmer og det er ulike aktiviteter og filmer.

Jeg så mange bra filmer som for eksempel «Vildheksa», «Taiki», «Ronnys salong» og «Bare Charlie». Jeg deltok også på åpnings og avslutningsfesten også.

Filmene synes jeg var spesielle og unike. Noen av filmene som «Chuskit» og «Ronnys salong» var filmer som fikk meg rørt og var virkelig tankevekkende filmer. Men det var også filmer som «Taiki», «Toy Story 4» og «Matti og Sammi og de tre største tabbene i universet», som var morsomme, men også filmer som tok opp viktige temaer som vennskap, familie og eventyr.

Jeg deltok også på åpningsfesten der det var mat, drikke og show. Der fikk jeg møte Håvard og Mats. Vi intervjuet også ei jente som var på åpningsfesten. Hun het Karen og var 12 år. Jeg spurte henne hvilken film som hun hadde sett, og hun svarte at hun hadde sett «Tito og fuglene» Favorittfilmen hennes var «Vildheksa» .

For å oppsummere festivalen synes jeg de var veldig bra og spesielle. Jeg synes de var valgt perfekt for alle aldre. Jeg gleder meg allerede nå til TIFF junior neste år!

TIFF Junior-TV – Intervju med festivalsjef Astrid Aure

Festivalens egne TV-reportere, Vår og Mine fra årets TIFF Junior-klasse på Selnes skole, har intervjuet festivalsjef Astrid Aure. Hun forteller om sine favorittfilmer, hvor mye film hun ser på jobben og om aktiviteter man kan gjøre mellom filmvisningene på TIFF Junior. Se intervjuet her! #tiffjunior #selnesskole Sendingen er i samarbeid med iTromsø:)

Slået op af TIFF Junior i Onsdag den 5. september 2018
TIFF Junior-TV – Intervju med festivalsjef Astrid Aure

Festivalen ruller videre, og det er fortsatt en hel dag og masse bra film igjen. Vi gleder oss til å se dere i…

Slået op af TIFF JuniorLørdag den 7. september 2019

Report

What do you think?

235 Points
Upvote Downvote

Greta (15) til Verdens Ledere: Dere løper ut av unnskyldninger, og vi løper ut av tiden

All children have right to education – SDG 4 Quality Education